Friday, 7 December 2012

Veil Untuk Dijual atau Sewa

Ana nak jual atau menyewakan veil yg pernah Ana pakai time nikah...
Kepada rakan-rakan boleh la war-war kan kepada adik beradik, saudara mara yg nk kahwin ke, bertunang ke boleh la roger-roger Ana...

Condition : Sgt baik (Sekali guna jer...time nikah)
Material : Chiffon + Manik
Color : Kuning Cair
Harga belian dapat RM250.00 selepas beli satu set kain L&P untuk nikah

Harga Ana nak jual RM130.00 (exclude postage)
Harga Sewa : RM70.00 security deposit RM50.00

Email : adiana231@gmail.com


(Sumber : Azam Hashim Photography-My OP)

26 comments:

CheFatihah said...

SYA NAK JUAL X NAK BELI...huhuhu

Adriana said...

haahahaha...nakal kamu..nak kna jentik ni

nadia said...

cantiknyaaaaaaaaaaa awak adriana! :)

Adriana said...

thanx nadia...make up dan lighting mmg menaik kan seri hehehe..

Mimie said...

baru lg erk dlm blog...kalo nk edit blog bg cantik awk leh order dekat blogger Cik Rose...nih sy bg link blog http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

Adriana said...

thanx k.mimie for the info

nadia said...

lightning sangattt mmbantu kann

fiza said...

Cantik veil nih.

Adriana said...

thanx fiza

Miza Yusof said...

cantik laa. kuning lembut gitu :)

Adriana said...

thanx miza yusof..

IntaNBerliaN said...

cantiklah veil ni :-)

Adriana said...

thanx intan berlian

aimaniman said...

cantiknya.... tentu ramai yg akal jd raja sehari tu berminat sangat..

dofollow sini..

Adriana said...

thanx @aimaniman..InsyaAllah

cikeyrah said...

Cantiknye veil nie, kalau warna white off mesti qira nak beli sebab tgh cari veil warna white off btw qira dah follow akak :)

Adriana said...

@cikeyrah..thanx yeke..tak pe kalau ada member or saudara bg la tahu ok

Syera Begam said...

cantek tapi theme engagement syera is white :)

www.syerabegam.com

Amanda Suria said...

done follow..terus rasa nak tawen la tgok veil ni...acaner tu?

Adriana said...

thanx @syera begam...its ok..kalau ada member2 berminat bg tau ok

@amanda suria..boleh buat utk celeb anniversary..hihi

izan mama mia said...

cantiknyerr...

nik ros said...

sgt cantik :)

Masya said...

cantiknya.... buat sendiri yer...

Adriana said...

thanx..

Adriana said...

time kasih..

Adriana said...

thanx..yg ni beli siap dkat Jakel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink