Saturday, 12 January 2013

Selamat Sudah

Alhamdulillah..Semalam telah berakhirnya final exam Ana..Last paper untuk sem ini Malaysian Derivatives. Dan yang paling best Ana masuk ofis hari ini!! OMG macam tak percaya jer kerja dihari sabtu. Nk buat macam mana da cuti lama kan kena lah dtg time weekend ni utk settle kan benda tertangguh dgn auditor. Da la sorang kat level Ana ni harap-harap tiada apa-apa.

Oh ye time OTW nk ke ofis td Ana nampak ramai org da berkumpul utk menyertai Perhimunan Keamanan. Almaklumla ofis Ana ni di kawasan pertengahan bandar, so mmg terkena tempiasnya. Harap-harap semua berjalan dgn lancar. Polis pn da start berkawal diatas jalan raya. Jadi kepada rakan-rakan, hari ini kita buat aktiviti kekeluargaan di taman perumahan sahaja yer.

p/s : da boleh blogwalking
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink