Wednesday, 13 February 2013

Sebulan Sudah

Pejam celik dah sebulan tak melawat blog ni...seakan telah hilang idea untuk mencoret sesuatu..tp itu semua hanya alasan. chaiyokk!!!!

Alhamdulillah tahun 2013 Allah SWT telah memberikan Ana rezeki yg berganda2..tak sangka ianya hadir ditahun baru ini..
Ana juga baru baca comment dr cik niesa yg Ana menang GA dr blog beliau...tp tak tahulah still valid lg ke tak coz da seminggu niesa bg tahu..hihihi..tak pe ada rezeki InsyaAllah dapat jua...
Adik Ana juga da selamat bertunang dgn jejaka pilihannya pada ahad lepas..Alhamdulillah semuanya berjalan dgn lancar..
Ana juga bru berpindah ke rumah nenek coz sebelum ni Ana duduk dgn family,bilik yg Ana duduk tu akan diberi pd adik Ana yg akan kahwin ni plak...kire mcm bilik warisan la..turun menurun..

Kenapa Ana duduk rumah nenek?mmmmm....hajat dihati mmg nk cari rumah sewa tp family suh dok kat umah nenek dlu..ikut je la jimat duit..huhu..husband Ana pn tak kisah coz die pn tak dek masalah dgn family Ana..so buat masa sekarang Ana akan dok dgn nenek..InsyaAllah Ana plan sampai Ana habis blajar..so next year buat plan baru utk cari rumah plak...

Kita hanya merancang, Allah yg menentukan segalanya.. Syukur Ya Allah atas rezeki yg Engkau kurniakan

3 comments:

Dunia Wilma said...

Takpa...
Bagi Wilma bukan ada masalah pun duduk dengan family :-)

mama aryan said...

tak salah pun duduk dgn family kan..

Adriana said...

@Dunia Wilma & @mama aryan betul2...meriah dok dgn family ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink