Wednesday, 5 December 2012

Dua Hati Menjadi 1: Kenangan Terindah 2012

Tahun 2012 meninggalkan kenangan yg terindah utk diri ini...Alhamdulillah tanggal 25.5.2012 Ana selamat menjadi isteri kepada Sang Arjuna..Tiada kata utk menggambarkan perasaan itu tatkala para saksi nikah mengatakan "SAH" kepada tok kadi..sungguh ketika saat itu, masih lagi tak percaya yang diri ini telah bertukar status..Dengan hanya sekali lafaz dari suami..andai dapat masa diundurkan kembali ingin ku ulang kembali detik ini..

Tarikh ni jugalah me and my sister nikah tapi lain waktu. Akak Ana time pagi, ptg plak Ana..Panjang kisah nikah bersama-sama ni..Kita anggap la jodoh sudah sampai katanya. Kami sepakat untuk memilih hari jumaat untuk mengikat ikatan yang halal ni..maka atas nasihat dari tok kadi qaria'h kami, kami split majlis nikah kami supaya majlis berjalan dengan lancar tanpa tergesa-gesa..almaklumla hari jumaat para arjuna akan menunaikan solat jumaat

Makanya tepat jam 3.30pm Ana selamat menjadi ISTERI pada Sang Arjuna..bertukarla status dr CIK ke PUAN..



 Kak Leez and crew gigih menyiapkan pelamin kami


 Hantaran dari kakak saya untuk abg ipar


 Pelamin kami diwaktu siang (Inspired dr pelamin Nabil Raja Lawak)


 Orang Kuat menanti rombongan


 Yeayy..Kakak saya da kawin

Tamat sudah sesi pagi..

Masuk pula sesi petang


 Ini pula hantaran saya dan suami (Warna keemasan dari saya dan biru dari suami)


Saya menerima mas kahwin dari suami..Hooreayyy dah kahwin


Ciuman pertama selepas bergelar suami isteri


Second shoot untuk OP







p/s: semua hantaran kami di DIY sendiri oleh kami sekeluarga kecuali sireh junjung yer..bagi Ana, sireh junjung memang penaik seri dimajlis perkahwinan





14 comments:

::EIDA:: said...

Ana untuk Sang Arjuna ye... Ida ada kawan nama dia Anna, dan laki dia nama Arjuna... hehehehhehe.....

Adriana said...

wow Arjuna...nama hubby Ana, Adi..

IntaNBerliaN said...

cantiknya pelamin!! :-)

Adriana said...

thanx..mood nk kahwin dtg blik ni

fiza said...

Rasa macam nak naik pelamin lagi jer nih...hehehe...

Cantik pelamin.

Adriana said...

thanx..boleh aje kalau nak naik pelamin lg..tumpang pelamin org..hehe

SURIA AMANDA said...

nak jugakkkk...calon dah ada..tarikh dah ada..tahun je x tau bila..acaner tu?

Adriana said...

tak dapek den nk nolong..hehe..sekarang pn boleh

Syera Begam said...

Wahh...best tgok org kawen..my turn 2014 ;) next february engaged..x sabar! ;P

Adriana said...

sabar yer..tak lama da tu..

nik ros said...

bagusnya.gubah sendiri hantaran yea.
cantik pelamin.

mama aryan said...

cantik pelamin tu..

Adriana said...

gubah yg simple2 jer..thanx

Adriana said...

kakak sepupu pnya boutique yg buatkan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink