Wednesday, 12 December 2012

K&N 1st GA: Azam Tahun Baru 2013 Anda

Ni adalah GA yg pertama utk blog Niesa dan Keyrah..
Menariknya mereka tanya azam tahun baru 2013..
Jom check it out apa azam tahun baru Ana




Azam Tahun Baru 2013 akak ialah :
2013 adalah tahun akhir akak sebagai pelajar part time Degree in Finance jd besarlah harapan akak utk menamatkan pengajian akak dgn jayanya

Hadiah yg akak suka ialah:
Memandangkan kena pilih paling suka akak pilih NO.2-Bawal

Jom join beramai-ramai
Tarikh tutup 13.1.13


22 comments:

Niesa said...

akak ambik part time deg utk finance?ssh x?terfikir gk nk ambik part time study ni..btw semoga azam akak tercapai..thanks join GA pertama kami..gudluck kak!

kay_are said...

selamat bersegmen dan semoga berjaya menghabiskan pelajaran tu ye.. lagi satu hope menang dan dapat bawal yang dimintak tu.. =)

Adriana said...

yup kat UiTM..kalau kata susah nanti,jatuhkan semangat pulak kan?tak susah tp kena usaha lebih coz masa kita tak sama dgn full time student..dulu akak pn tak percaya akak boleh buat..tp pejam clik da nk abes..thnx for ur wish k..

Adriana said...

thanx..InsyAllah amin

IntaNBerliaN said...

good luck.. :-)

Adriana said...

thanx kak ina

nurulakmal said...

semuga dipermudahkan. :)

Adriana said...

Amin

izan mama mia said...

semoga bertuah...dan mg azam terlaksana

nur anis said...

good luck untuk GA..good luck untuk azam juga..:)

Adriana said...

InsyaAllah..thanx kak izan

Adriana said...

thanx anis

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck utk GA ni dan moga azam tercapai

intan akma said...

semoga azam tercapai.. & gud luck ;)

mama aryan said...

semoga berja ya Ana..dan semoga azam ana utk tahun 2013 nanti juga tercapai ye

Adriana said...

amin..thanx intan..Ana tak dpat masuk blog intan

Adriana said...

thanx..amin

Adriana said...

terima kasih..amin

Daeng on duty said...

Salam, jemputlla tengok-tengok long sleeve maxidress & jubah cotton denim boleh pakai hari-hari pi kerja, kuliah, kelas, atau jalan-jalan. sangat selesa, smart casual dan stylish

--> http://hiasanterindahstore.blogspot.com/

Tnx ye :)

Mimie said...

gud luck

aTieYusof Family said...

Salam kenal..Singgah follow sini #92 dari segmen yg sama...
Manis nya berbaju pink tu...:)

QA's ~ mamapapa said...

salam kenal...jmput follow kmbali :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink