Wednesday, 26 December 2012

Segmen : Memori 2012 Terpahat Di Ingatan


Ana telah ditag oleh Nurul Akmal untuk join segmen ni.

Memori 2012 yg terpahat diingatan? 
Mestilah banyakkkkkk..................2012 meninggalkan banyak memori yang indah..


1. Saya Farhana telah menjadi isteri yang sah kepada Rizaldi pada 25.5.2012. Syukur Ya Allah Engkau telah permudahkan urusan kami.


2. Impian Ana untuk naik kapal terbang juga tercapai...Terima kasih kat sang arjuna coz sudi bawa saya naik kapal terbang. Selama 25 tahun bernafas dibumi Allah tepat 16.7.2012 jam 13.55 saya naik kapal terbang saya yg pertama Air Asia..


Taraaa...jauhkan sit kami..maklumla first time naik kapal terbang lambat check in..

Muka excited dapat naik kapal terbang


Cik Abang saya juga puas

3. Bercuti bersama yg tersayang di Langkawi...Memandangkan pengalaman pertama kami naik kapal terbang bersama jadi kami memilih destinasi percutian yg berdekatan iaitu Langkawi.


Landmark yg wajib diterjah sebagai bukti berada di Langkawi..huhu


Hotel yg kami duduk. One Hotel Helang. Sebelah je dgn airport


Island Hopping yg best

Alhamdulillah tahun 2012 meninggalkan kenangan yang amat manis buat kami suami isteri. Perancangan kami berjalan dengan lancar. Terima kasih Ya Allah. Sesungguhnya kami hanya merancang Engkau yg menentukanNya.

Ana nak tag Che Fatihah dan Intan Akma

18 comments:

Mimie Najib said...

datang berknjung dari segmen yng sama..

sesungguhnya yng terjadi itu sangat la indah untuk dikenang kan.. ;)

Nini Mohd said...

honeymoon yer.
sy pun ada ajak hasben pegi bercuti ke langkawi hujung bulan ni.
dah siap buat research bagai.
tp x diluluskan. aduhaiii~ -.-

http://ninimohd.blogspot.com

mama aryan said...

akak pun tak penak naik kapal terbang lagi..

Dunia Wilma said...

Selamat bersegmen...
Kenangan terindah nie kan ^_^

Mimie said...

selamat bersegmen dik

intanfirdaus247 said...

selamat bersegmen..kenangan terindah tu

Aety Hassan said...

datang berkunjung dr blog kak rose.. salam kenal & follow ur blog.. ^_^

Fiza Rahman said...

Byk kenangan indah yer.

izfanora said...

tag jgn tak tag.. sama r kita.. kawin n naik belon.. hihi.. :)

kyo_9 said...

sweet giler naik kapal terbang first time bersama :p

Nisah Idham said...

selamat bersegmen Ana...
seronok erk impian tercapai.. semoga impian tahun 2013 juga akan tercapai

Nory Zoulkefle said...

nory tak pernah naik kapal terbang...hanya mmpu verangan je...tak taw bila dpt naik..hehhe

Mimie said...

akak tak pernah naik kapal terbang

Adriana said...

@mimie najib betul tu
@nini mohd iyer..selamat bercuti2 malaysia
@mama aryan ni pun sy tgk promo dekat AA.nmpak murah terus grab
@dunia wilma tq.yup betul
@mimie tq kak mimie
@kak intan tq kak
@aety hassan ana da follow balik
@kak fiza alhamdulillah 2012 berjalan dgn baik dgn izin drNya
@izfanora kan..2012 byk kenangan manis
@kyo_9 sweet sgt
@kak nisah amin kak
@nory Ana pn kebetulan tgk tiket free n nk pg honeymoon terus la sambar tiket AA yg tgh murah tu
@kak mimie sy pn first time kak..takut jgak nk naik.da la sit jauh

TiranaAduka said...

gud luck adriana
Salam kenal dari tirana aduka

ecah said...

salam.. tq sudi join segmen ni ye..
wah.. best gitu 2012 akak.. kali ptama naik flight dgn hsbn ye.. sweet la.. good luck 2013 pula ya..
.anyway jemput singgah entry rakan-rakan lain juga dengan list name ni..
http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-memori-2012.html

~ NANA ~ said...

alhamduliilah 2012 byk kenangan..semoga 2013 akan dpt kenangan yg lebih manis :)

Mimie said...

singgah sini bace entry nih lg..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink