Wednesday, 19 December 2012

Terasmi Jua


Kad Diskaun Siswa..Member Ana tolong ambilkan dekat fakulti business..Tak sangka pun dapat kad ni sebab dgr cerita hanya untuk fulltime student sahaja..Jadi tak letak la harapan untuk ambil kad ni.
Tiba-tiba hujung bulan lepas dia bagi dekat Ana kad ni..Kita pun apalagi terima dengan tangan terbuka je la..
Dan semalam dengan rasminya telah meggunakan kad ni..Saje nak cuba..
Tanya akak cashier tu boleh tak guna kad diskaun siswa ni,die pn jawab boleh...
Kita pun apalagi hulur la kad..Sape yg tak suka diskaun kan?


Tara....Ini lah buktinya..dapat diskaun 5%

Terdapat banyak company yang terlibat dalam pelaksanaan kad ni..
Banyak manfaat kad ini..
Check it out website INI

p/s : Adik Ana part time UTM tak dapat kad ni..huhu die jealous


8 comments:

nur anis said...

waa..bestnyaa..:)

Nory Zoulkefle said...

untonglahh...heeee =)

Adriana said...

best...

Adriana said...

rezeki katanya

nik ros said...

rezeki tu. dapata diskaun 5% pun ok la. jimat gak

Adriana said...

alhamdulillah jimat

Intan Akma said...

kenapala zaman belajar dolu xde pon dapat benda alah ni

nurulakmal said...

oh best..like :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink